Ons bedrijf is tijdens de Bouwvakantie gesloten | Ter info:

Tijdens de Bouwvakantie is ons bedrijf én onze webshop gesloten van vrijdag 20 juli tot en met maandag 13 augustus. Bestellingen geplaatst tot 19 juli kunnen nog opgehaald of verzonden worden. Daarna zijn we u graag weer van dienst vanaf 13 augustus.

In dringende gevallen kunt u een mail sturen naar info@lukasse.nl. Wij nemen dan contact met u op. Niet dringende gevallen kunt u melden via het contactformulier op onze website.

Alvast een fijne vakantie toegewenst! 

headerfoto 5 0

Actueel | nieuws en activiteiten

IKO roof
IKO roof Als erkend verwerker van het IKO-roof concept daksystemen ontvangt Lukasse Dakbedekking uit handen van Marc de Reus het IKO ROOF CONCEPT PARTNER CERIFICAAT.

Lees verder

lukasse folder
Wijzigingen in onze organisatie Stilstand is achteruitgang en als Lukasse Dakbedekkingen B.V spelen we flexibel in op veranderingen, zodat we slagvaardig zijn voor de toekomst. Lees hier over Lukasse 2.0

Lees verder

Derbigum
De nieuwe uitgave van de Derbi- info Project De nieuwe Derbi-info is uit met op pagina 10 en 11 een artikel over Nieuwbouw VOG-II gebouw COVRA te Vlissingen-Oost. Lukasse Dakbedekking biedt als Derbigum Erkenninghouder de all-inn verzekerde titanium garantie met tussentijdse BDA inspecties.

Lees verder

stormschade
Volop werk na de zware januari storm! Veel stormschade zoals een afgewaaid dak van de gymzaal bij de Stamperiusschool in Wilhelminadorp.

Lees verder

sponsoring voetbalvereniging     Wolphaartsdijk
Sponsoring voetbalvereniging Wolphaartsdijk Lukasse sponsort graag de voetbalvereniging in Wolphaartsdijk. Op de club zit veel familie, bekenden en dorpsgenoten. Én het is gewoon de gezelligste voetbalvereniging uit het Zeeuwse..

Lees verder

kennissessie veilig werken op hoogte
Kennissessie Veilig Werken op Hoogte Voor 75 bezoekers uit verschillende bedrijfstakken heeft Eurosafe Solutions in samenwerking met Lukasse Dakbedekkingen uit Goes, op 5 december een Kennissessie Veilig Werken op Hoogte georganiseerd

Lees verder

act 15 foto 003
Diploma-uitreiking Bij Lukasse Dakbedekkingen, zijn twee leerlingen geslaagde voor hun diploma: Michael Dimbourg en Julian Reijnhoud. Van harte gefeliciteerd, jongens!

Lees verder

0x500 95 3 c ffffff 90603f4da27dbb95b148abc7f2f646cf
Koele zomer Onlangs heeft Lukasse Dakbedekkingen op het dak van het Hoornbeeck College in Goes witte dakbedekking aangebracht. Het grote voordeel van deze bijzondere dakbedekking is, dat het met warm zomerweer aanzienlijk koeler in het gebouw blijft.

Lees verder

0x500 95 3 c ffffff 8283a9ddac56367c07433340c7e7ac28
Sponsoring BV Volharding Lukasse Dakbedekkingen is sinds kort ook actief in de plaatselijke basketbalsport. Wij sponsoren het U16-meisjesteam van Basketbalvereniging Volharding uit Goes met ons logo op de shirts.

Lees verder

act 06 foto 001
Stal-Tops: stukje Monaco Alleen de oude voedersilo van de buren die boven de omheining uitpiept, verraadt het ware karakter van de locatie: dit is het groene, boerenbuitengebied van Valkenswaard.

Lees verder

0x500 95 3 c ffffff a80bb93602ab853c5e5e658d7c7a04b9
Lukasse bij NVNL TV Onlangs was Bram Lukasse te zien in een interview bij NVNL TV over projecten in België.

Lees verder

act 04 foto 001 1
Oudste dakdekker NL stopt Hoezo pensioen? Lauw Wiskerke (71) is de oudste dakdekker van Nederland en hij moest er jarenlang niet aan denken!

Lees verder


Partner voor bouwers en beheerders