headerfoto 3 4

Onze expertises | Energiedak®

Duurzame en energiebesparend

Het dak is èèn van de meest voor de hand liggende manieren om zuinig om te gaan met het milieu. Als projectontwikkelaar, woningcorporatie of anderszins gelieerde partijen in de bouwwereld is er een ongeschreven regel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), daar waar het mogelijk is. Het gebruik van duurzame materialen, optimaal gebruik van oppervlaktes, slimme combinaties van ruimten en het gebruik van energiebronnen die de natuur ons biedt.

Toekomst
Als innovator is Lukasse Dakbedekkingen hier al geruime tijd mee bezig. Lukasse Dakbedekkingen, in Goes en Veenendaal, zorgt dat ze voorop loopt om de ontwikkeling en gebruik van duurzame materialen in daken die het milieu zo min mogelijk belasten.
De zogenaamde gebruiksdaken zijn van nu en de toekomst. Denk aan energiesparende daken, het zonnepanelen dak, het groene dak, kortom alle manieren van duurzaam bouwen. Vaak is het vanuit overheidsbepalingen of gemeentelijke bepalingen mogelijk om voor deze duurzame daken subsidie te verkrijgen.

Enkele concrete voorbeelden van gebruiksdaken zijn:

  • Groene daken
  • Recreatiedaken
  • Energiedak
  • Parkeerdak
  • Terrasdak

Lukasse dakbedekking heeft inmiddels ruim ervaring met duurzame toepassingen op gebouwen en wordt regelmatig ingeschakeld als adviseur bij (grote) bouwprojecten of als specialistisch partner van projectontwikkelaars en overheidsinstanties.

Kijk voor voorbeelden van dit specialisme onder Onze projecten.

foto 3 4 011 energiedak 2
foto 3 4 001 energiedak
foto 3 4 002 energiedak
foto 3 4 003 energiedak
foto 3 4 004 energiedak
foto 3 4 005 energiedak
foto 3 4 006 energiedak
foto 3 4 007 energiedak
foto 3 4 008 energiedak 2
foto 3 4 009 energiedak
foto 3 4 010 energiedak
foto 3 4 012 energiedak

Partner voor bouwers en beheerders