Ons bedrijf is tijdens de Bouwvakantie gesloten | Ter info:

Ter info:

Tijdens de Bouwvakantie is ons bedrijf én de webshop gesloten van vrijdag 24 juli tot vrijdag 21 augustus. Voor dringende gevallen stuurt u een mail naar info@lukasse.nl met een duidelijke omschrijving van het probleem én het telefoonnummer waar we u op kunnen bereiken. Wij zullen dan zelf contact met u opnemen. Voor niet- dringende gevallen kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Alvast een fijne vakantie gewenst!

2611 lukasse dakbedekkingen

Over Lukasse | Bedrijfsprofiel

Meer dan een dakdekkersbedrijf

Specialist
Lukasse Dakbedekkingen is bovenal een specialist op alle gebied van daken. Vakmanschap en ruime ervaring, zorgen voor inhoudelijk specialisme. Het is echter meer dan een dakdekkersbedrijf. Lukasse Dakbedekkingen is ook partner, regisseur, adviseur en organisator voor haar opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: uw dak is onze zorg èn wij zijn uw partner voor bouwen en beheren.

Visie
Lukasse Dakbedekkingen werkt vanuit een eenvoudige visie en filosofie. Wij zijn trots op al onze medewerkers omdat zij Lukasse Dakbedekkingen maken tot een ware specialist. Al onze medewerkers zijn vakmensen in de discipline waarbinnen zij bij ons dakdekkersbedrijf fungeren. Oprecht advies, betrouwbare planning, gedegen uitvoering, veilig onderhoud en uitstekende nazorg. Wat ons betreft een wijze van werken die vanzelfsprekend is.

Filosofie
De bedrijfsfilosofie van Lukasse Dakbedekkingen is een kwestie van mentaliteit. Duidelijke communicatie, no-nonse uitstraling en betrouwbare partner zijn. Dat is waar het bij ons om draait. We werken veel samen met en voor VVE’s , scholengemeenschappen, vastgoedeigenaren, overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en particuliere onroerend goed beheerders. 

Helaas is vanwege aangescherpte Wet- en Regelgeving rondom Veilig Werken op Daken de particuliere markt voor ons steeds lastiger te bedienen. Wij focussen ons daarom vooral op de zakelijke markt.

 flc5400 2
 flc5401 2
 flc5407 2
 flc5465 2
 flc5504 2
 flc5506 2

Partner voor bouwers en beheerders