Onze specialismen in dakbedekkingen

Bij Lukasse Dakbedekkingen hebben we ons van meet af aan gespecialiseerd in dakdekken. We hebben rasechte specialisten in huis, meestal binnen ons bedrijf opgeleid. Sommigen zelfs met tientallen jaren ervaring en maar met één doel: het leveren van topkwaliteit!

nieuwbouw

Overweegt u nieuw te gaan bouwen, laat u dan vroegtijdig informeren over de mogelijkheden op uw dak. Wij verwerken alle soorten bitumineuze dakbedekking, zoals APP en SBS gemodificeerde dakbedekkingen. Tevens kunnen wij alle kunststof dakbedekkingen voor u monteren, zoals EPDM, TPO, TPE, PVC. Voor iedere onderconstructie is er een passende oplossing, bijvoorbeeld mechanisch bevestigd in een houten constructie of losliggend geballaste systemen op een betonvloer. Liever een duurzaam dak met gebruiksmogelijkheden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. DUURZAME DAKEN

renovatie

Dakrenovatie is een tak van sport die veel kennis, kunde en ervaring vraagt van de dakbedekker. Er zijn vaak diverse mogelijkheden voor een dakrenovatie en het kiezen van de juiste dakbedekking is vaak een kwestie van vertrouwen. Van essentieel  belang bij een dakrenovatie is een goede voorbereiding, heldere afspraken en goed opgeleide vakmensen, die kwaliteit en service leveren. Deze kernkwaliteiten hebben we  bij Lukasse Dakbedekkingen hoog in het vaandel staan en dat is de reden dat onze relaties, sommigen al decennia lang, ons hun daken toevertrouwen. Niet voor niets zijn we in onze regio toonaangevend geworden als het gaat om dakbedekking!

valbeveiliging

Veilig werken op daken is een vereiste. In het kader van het nieuwe Bouwbesluit en de Arbowetgeving zijn gebouweigenaren verantwoordelijk voor het Veilig Werken Op Hoogte. Denk hierbij niet alleen aan de dakdekker, maar ook andere partijen zoals glazenwassers en installateurs van airco’s. Ook zij moeten het dak veilig kunnen betreden om daar veilig  te kunnen werken.

Welke veiligheidsvoorzieningen zijn voor uw gebouw noodzakelijk? Dat hangt helemaal af van de specifieke omstandigheden op uw dak en de mate waarin uw dak betreden wordt. Wij adviseren daarom altijd eerst een RI&E uit te laten voeren. Aan de hand van dit rapport kunnen wij, met ons zeer uitgebreide assortiment aan veiligheidsoplossingen, een passend voorstel voor u maken.

zink- en koperwerk

We blinken niet alleen uit op het gebied van kunststof en bitumen dakbedekking, maar we zijn ook zeer bedreven in het monteren van zinken en koperen daken. De daken kenmerken zich door een exclusieve uitstraling en een lange levensduur. En niet alleen daken, ook gevels voorzien wij van deze hoogwaardige en exclusieve materialen.

dakonderhoud en service

Met het  goed onderhouden van uw dak  kunt u de levensduur ervan verlengen. Problemen aan een dak ontstaan meestal door achterstallig onderhoud waarbij door ophoping van vuil de waterhuishouding op het dak verstoord raakt. Wij adviseren u om minimaal een keer per jaar uw dakbedekking  professioneel te laten inspecteren. Bij een inspectie bekijken we de dakbedekking, lopen we de hemelwaterafvoeren  na en vuilophoping van bladeren en dergelijke worden direct verwijderd. Ook het keuren van valbeveiliging kunnen wij voor u uitvoeren. Van onze werkzaamheden ontvangt u een rapportage.