Onze specialismen in dakbedekkingen

Bij Lukasse Dakbedekkingen hebben we ons van meet af aan gespecialiseerd in dakdekken. We hebben rasechte specialisten in huis, meestal binnen ons bedrijf opgeleid. Sommigen zelfs met tientallen jaren ervaring. Nodig, maar met één doel: het leveren van topkwaliteit!

Nieuwbouw en renovatie

We brengen alle soorten flexibele dakbedekkingen aan, zoals bitumineuze dakbedekkingen en kunststoffolies (onder andere EPDM, PVC, TPO, TPE, e.d) bij platte, gebogen en hellende daken en bitumineuze shingles.

Leidekken

We hebben zeer ervaren leidekkers in dienst en leidekkers in opleiding. Ze realiseren duurzame leidaken bij zowel renovatie-/restauratieprojecten als nieuwbouw. Het leidekken is kenmerkend voor ons ambachtelijk vakmanschap.

Zink- en koperwerk

We blinken niet alleen uit op het gebied van kunststof en bitumen dakbedekking, maar we zijn ook zeer bedreven in het monteren van zinken en koperen daken. De daken kenmerken zich door een exclusieve uitstraling en een lange levensduur. En niet alleen daken, ook gevels voorzien wij van deze hoogwaardige en exclusieve materialen.

Gevelbekleding

We beperken ons niet tot de afwerking van het dak. Onze vakmensen bekleden zelfs complete gevels met zink of koper. Een specialisme waarbij het niet alleen aankomt op duurzaamheid, maar ook op uiterste vakkundigheid en perfectie. Als u voorkeur geeft aan een moderne uitstraling van uw kantoor- of bedrijfspand, dan bieden wij u onze vele mogelijkheden van gevelbekleding. De materialen lopen uiteen van metalen als aluminium, zink of koper tot diverse soorten kunststof in verschillende kleuren. Onze systemen zijn vrijwel onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden.