Van leerling tot vakman

Vakmanschap hebben we hoog in het vaandel bij Lukasse Dakbedekkingen. Daarom geven we aankomend dakdekkers graag de kans om kennis en ervaring op te doen. We werken daarbij nauw samen met het gespecialiseerde opleidingscentrum Tectum in Nieuwegein. Tectum biedt leerling-dakdekkers een beroepsopleiding. Tijdens deze opleidingen kunnen de aanstormende talenten onder begeleiding van onze ervaren vakmensen aan het werk. Zo doen zij waardevolle ervaring op!

Heb je interesse in het vak van dakdekker? Lijkt het je mooi om bij ons te werken of ervaring op te doen? Neem dan contact op en bespreek de opleidingsmogelijkheden.

Ervaring opdoen als stagiair?
Wil je graag ervaring opdoen óf het dakdekkersvak verkennen? Wil je zelf wel eens het dak op óf stagelopen in het magazijn of op kantoor? Welkom bij Lukasse Dakbedekkingen. We hebben regelmatig plaats voor stagiairs. Je bent bij ons zeker van gevarieerd werk en betrokken begeleiders. Je moet wel tenminste 16 jaar zijn om het dak op te mogen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vacatures
Heb je al jarenlange ervaring in dakdekkersland en ben je zoek naar iets anders? Naar een nieuwe uitdaging als dakdekker of medewerker Lukasse Dakbedekkingen? Klik dan hier. Wellicht kunnen wij jou een goede toekomst bieden met een boeiende baan binnen ons bedrijf in Goes. Bel ons voor meer informatie over eventuele vacatures op (0113) 27 01 01.

Vakantiewerk
Regelmatig hebben wij plaats voor vakantiekrachten. Heb je examen gedaan en ben je 16 jaar of ouder? En zoek je een leuke job voor een vakantieperiode om lekker bij te verdienen? Email (niet bellen) dan naar mirjam.lukasse@lukasse.nl.

Vacature
Wij zijn altijd op zoek naar (gediplomeerde) dakdekkers of servicemonteurs! Interesse? Mail dan naar mirjam.lukasse@lukasse.nl.