Lukasse Dakbedekkingen is een echt (Zeeuws) familiebedrijf. U merkt dat aan de betrokkenheid van onze werknemers, aan ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Het zijn niet zomaar familietrekjes, maar bedrijfsbrede kwaliteiten.

Sinds de oprichting in 1996 zijn ze kenmerkend voor onze aanpak. Al even lang zijn we bezig met innovatie en professionalisering. Wat u nodig hebt, is een kwalitatief goede dakbedekking, gevelbekleding of valbeveiliging. Wat u erbij krijgt, is de service van gemotiveerde medewerkers.

A.F. (Bram) Lukasse
A.F. (Bram) Lukasseeigenaar/ algemeen directeur
Als directeur is Bram de spil van zijn bedrijf Lukasse Dakbedekkingen. Al sinds de oprichting is hij bij de onderneming betrokken en werkt hij, als rasechte Zeeuw, vanuit de Zeeuwse no-nonsens-mentaliteit. Daarbij zijn betrouwbaarheid, soliditeit en koersvastheid kernwoorden. En vooral ook: afspraak is afspraak. Als uitvoerder is hij degene die zich bezig houdt met de planning van ‘projecten en mannen’. Als werkgever is hij betrokken met de mensen om zich heen. Als leidinggevende, adviseur en eindverantwoordelijke is hij scherp in de uitvoering tot in de kleinste details. Niet voor niets is Luctor et emergo zijn lijfspreuk.
M. (Mirjam) Lukasse - Verschuure
M. (Mirjam) Lukasse - Verschuuremede-eigenaar & partner
De combinatie van ondernemend van aard zijn en opgroeien in een ondernemersgezin maakt dat Mirjam prima op haar plaats is als partner en medevennoot aan de rechterhand van Bram. Kernwoorden voor haar functie binnen het bedrijf zijn strategie-visie en missie. Kerntaken zijn P&O, communicatie en public relations. Daarnaast beheert ze op hoofdlijnen het debiteuren en crediteurenbestand. Mirjam zorgt achter de schermen voor ‘onmisbare olie in de bedrijfsmotor’, zodat de bedrijfsvoering ‘gesmeerd’ verloopt.
J.C. (John) Gelens
J.C. (John) Gelenshoofd calculatie, werkvoorbereiding & projectleiding
John is hoofd calculatie en werkvoorbereiding en als projectleider nauw betrokken in de voorbereidende fase van een project. Hij is de spil in de uitvoering en begeleiding van projecten, van aanvraag tot oplevering, van offerte tot facturering. Gedreven, maar rustig en accuraat geeft hij leiding aan ‘zijn’ mensen en zorgt hij er gegarandeerd voor dat gemaakte afspraken met opdrachtgevers nagekomen worden. Hij staat open voor iedereen met een goed idee. Hij calculeert, controleert en contracteert met kennis van zaken en zorgt met zijn jarenlange ervaring voor tevreden klanten. Kortom, een onmisbare pijler onder onze hele bedrijfsvoering.
M.C. (Marco) Moerland
M.C. (Marco) Moerlandcalculatie, werkvoorbereiding & projectleiding
Marco Moerland kwam op 16-jarige leeftijd ons bedrijf binnen als stagiaire. Daarna was hij ieder jaar als vaste vakantiekracht op het dak te vinden. Inmiddels heeft hij zijn opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool te Tilburg afgerond. Vanwege zijn affiniteit met het dak kan het zijn dat Marco nog regelmatig op het dak te vinden is om opnames te doen. Tegenwoordig is door toenemende (ARBO) wet- en regelgeving omtrent Veilig werken op Hoogte de borging van derden die uw dak betreden een vraagstuk op zich. Marco is voor gemeenten, gebouweigenaren, vereniging van eigenaren, projectontwikkelaars en bedrijven het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen over Veilig werken op Hoogte en valbeveiliging op daken. Uw dak (nog) niet veilig? Neem dan contact op met Marco. Hij informeert u graag over de mogelijkheden.
M.C. (Marco) Braam
M.C. (Marco) Braamuitvoering / planning / service
Marco Braam heeft sinds zijn aantreden als stagiaire op de administratie met alle facetten van ons bedrijf Lukasse Dakbedekkingen Goes kennis gemaakt en daaraan zijn bijdrage geleverd. Marco is een echte aanpakker. Samen met Bram, die voornamelijk het technische gedeelte en de planning doet, is Marco het eerste aanspreekpunt voor ‘de mannen op de werkvloer’ en verantwoordelijk voor de op tijd bestelde materialen en het benodigde materieel wat aanwezig moet zijn voor een goede uitvoering van de projecten.

Ook het magazijn en de webshop worden direct door Marco aangestuurd.

Op vragen over materialen, (magazijn) voorraad, levertijden of webshopbestellingen weet hij (bijna) altijd antwoord!

J.W. (Jelmer) Visser
J.W. (Jelmer) Visserservice / planning
Voor klanten met acute lekkage en die bij ons een onderhoudscontract hebben handelt Jelmer snel en adequaat om oorzaken op te sporen en problemen te verhelpen. Indien nodig binnen 24 uur. Ook staat hij garant voor uitstekend dakonderhoud en algemene service van Lukasse Dakbedekkingen, zodat dakproblemen als lekkage voorkomen worden. Heeft u vragen over dak onderhoudscontracten dan kunt u die ook aan hem stellen.

Jelmer is, naast Marco Braam tweede aanspreekpunt als het gaat over webshopbestellingen en magazijn.

A.L. (Danny) Hoekman
A.L. (Danny) Hoekmanadministratie
Geen goede bedrijfsvoering zonder goed financieel beleid. Dat is bij Lukasse Dakbedekkingen niet anders. Gelukkig hebben wij Danny, de financiële man van ons bedrijf. Deskundig en accuraat beheert hij de financiële administratie van onze vestigingen Goes. Hij zorgt voor factureringen en betalingen, correct en altijd op tijd. Want ook hier gaan wij uit van het standpunt: afspraak is afspraak. Dat is wel zo prettig, voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers en leveranciers.
L.P. (Lieke) de Feijter - Moerdijk
L.P. (Lieke) de Feijter - Moerdijkreceptioniste / telefoniste
Receptioniste en telefoniste Lieke is een van onze meest onmisbare medewerkers: het gezicht van ons bedrijf. Vriendelijk en doelgericht staat zij iedereen te woord, per telefoon of persoonlijk aan onze balie in Goes. Als bezoeker wordt u steevast door haar getrakteerd op een kopje koffie, als het even kan mét Zeeuwse bolus. Lieke is een echte doener en steekt altijd en overal haar handen enthousiast uit de mouwen.

Ontdek onze laatste projecten

Onze mooiste projecten delen we graag met u.

BEKIJK ALLE PROJECTEN