Lukasse Dakbedekkingen is een echt Zeeuws familiebedrijf. U merkt dat aan de betrokkenheid van onze werknemers, aan ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Het zijn niet zomaar familietrekjes, maar bedrijfsbrede kwaliteiten.

Sinds de oprichting in 1996 zijn ze kenmerkend voor onze aanpak. Al even lang zijn we bezig met innovatie en professionalisering. Wat u nodig hebt, is een kwalitatief goede dakbedekking, gevelbekleding of valbeveiliging. Wat u erbij krijgt, is de service van gemotiveerde medewerkers.

Bram Lukasse
Bram Lukassein memoriam
Op 21 februari 2022 is Bram overleden en naar Zijn hemelse Vader gegaan. Wij denken met veel liefde en respect aan hem.
Als directeur was Bram de spil van zijn bedrijf Lukasse Dakbedekkingen. Al sinds de oprichting was hij bij de onderneming betrokken en werkte hij, als rasechte Zeeuw, vanuit de Zeeuwse no-nonsens-mentaliteit. Daarbij waren betrouwbaarheid, soliditeit en koersvastheid kernwoorden. En vooral ook: afspraak is afspraak. Als uitvoerder was hij degene die zich bezig hield met de planning van ‘projecten en mannen’. Als werkgever was hij betrokken met de mensen om zich heen. Als leidinggevende, adviseur en eindverantwoordelijke was hij scherp in de uitvoering tot in de kleinste details. Niet voor niets was Luctor et emergo zijn lijfspreuk.
M. (Mirjam) Lukasse - Verschuure
M. (Mirjam) Lukasse - Verschuurealgemeen directeur
Na meer dan vijftien jaar aan de rechterhand van Bram ‘geopereerd’ te hebben, heeft Mirjam de keuze gemaakt om na het overlijden van Bram zijn functie als algemeen directeur over te nemen. De combinatie van ondernemend van aard zijn en opgroeien in een ondernemersgezin maakt dat Mirjam deze keuze heeft kunnen maken. Kernwoorden voor haar functie binnen het bedrijf zijn strategie,visie en missie. Kerntaken zijn P&O, communicatie en public relations. Daarnaast beheert ze op hoofdlijnen het debiteuren en crediteurenbestand. Mirjam zorgt achter de schermen voor ‘onmisbare olie in de bedrijfsmotor’, zodat de bedrijfsvoering ‘gesmeerd’ verloopt.
J.D (Daniel) Lukasse
J.D (Daniel) Lukasseoperationeel & technisch directeur
Als kleine jongen is Daniel aan de hand van zijn vader grootgebracht op het dak. Op zaterdagochtend naar de zaak en ook samen werken bezoeken hebben hem de liefde voor het dak en het vak bijgebracht. Na een aantal jaren CIOS is Daniel bij Lukasse Dakbedekkingen gaan werken en heeft hij de opleiding tot dakdekker en voorman -dakdekker gevolg bij Tectum. Na het overlijden van zijn vader Bram is Daniel in versneld tempo ‘naar binnen gehaald’. Hij heeft vooral de dagelijkse leiding van het bedrijf als het gaat om aanvragen en offertes te beoordelen, projecten inplannen en begeleiden van de uitvoering buiten. In korte tijd is Daniel een belangrijke pijler in het bedrijf geworden. Kennis met hem maken? Neem dan contact met op!
M.C. (Marco) Moerland
M.C. (Marco) Moerlandcalculatie & werkvoorbereiding
Marco Moerland kwam op 16-jarige leeftijd ons bedrijf binnen als stagiaire. Daarna was hij ieder jaar als vaste vakantiekracht op het dak te vinden. Marco heeft een opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde gevolgd aan Avans Hogeschool te Tilburg. Marco is voor gemeenten, gebouweigenaren, vereniging van eigenaren, projectontwikkelaars en bedrijven het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen over de staat van het dak. Hij calculeert, controleert en contracteert met kennis van zaken en zorgt met zijn jarenlange ervaring voor tevreden klanten. Tegenwoordig is door toenemende (ARBO) wet- en regelgeving omtrent Veilig werken op Hoogte, de borging van derden die uw dak betreden een vraagstuk op zich. Uw dak nog niet veilig of vragen hierover? Neem contact op met Marco. Hij informeert u graag over de mogelijkheden.
M.C. (Marco) Braam
M.C. (Marco) Braamuitvoering , planning & service
Marco heeft sinds zijn aantreden als stagiaire op de administratie met alle facetten van ons bedrijf Lukasse Dakbedekkingen Goes kennis gemaakt en daaraan zijn bijdrage geleverd. Marco is een echte aanpakker Samen met Daniel regelt hij de planning en uitvoering waarbij hij voornamelijk het technische gedeelte van de uitvoering voor zijn rekening neemt. Marco is het eerste aanspreekpunt voor ‘de mannen op de werkvloer’ en hij is verantwoordelijk voor de op tijd bestelde materialen en het benodigde materieel wat aanwezig moet zijn voor een goede uitvoering van de projecten. Heeft u vragen over de planning en de technische uitvoering van een project dan kunt u bij Marco terecht.
Ook het magazijn wordt direct door Marco aangestuurd. Op vragen over materialen, (magazijn) voorraad en levertijden weet hij (bijna) altijd antwoord!
N. (Nadal) de Jonge
N. (Nadal) de Jongecalculatie & werkvoorbereiding
Mijn naam is Nadal de Jonge, ik ben 22 jaar en woon in Wolphaartsdijk.
Voor ik bij Lukasse in dienst kwam als beginnend-dakdekker heb ik toegepaste psychologie gestudeerd in Eindhoven, maar dit bleek toch niets voor mij.
Op het dak had ik het al snel naar mijn zin en ik begon al snel met interesse opbouwen voor de dakbedekkingsbranche.
Na ongeveer 9 maanden met veel plezier op het dak te hebben gestaan ben ik “naar binnen gehaald” om aan de slag te gaan op de afdeling calculatie.
Een andere tak in het bedrijf maar een hele fijne, spannende en voldoening brengende uitdaging waar ik heel veel zin in heb!
A.L. (Danny) Hoekman
A.L. (Danny) Hoekmanadministratie, webshop, dakbehoud & service
Geen goede bedrijfsvoering zonder goed financieel beleid. Dat is bij Lukasse Dakbedekkingen niet anders. Gelukkig hebben wij Danny, de financiële man van ons bedrijf. Deskundig en accuraat beheert hij de financiële administratie van ons bedrijf. Hij zorgt voor facturering en betalingen, correct en altijd op tijd. Want ook hier gaan wij uit van het standpunt: afspraak is afspraak. Dat is wel zo prettig, voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers en leveranciers. Ook heeft Danny een nieuwe uitdaging opgepakt: hij is het eerste aanspreekpunt in geval van lekkage en ook voor al uw vragen over dakbehoud en service is Danny uw eerste contactpersoon. Hij staat hij garant voor uitstekende algemene service van Lukasse Dakbedekkingen, zodat dakproblemen als lekkage voorkomen worden. Heeft u vragen over uw onderhoudscontract dan kunt u die ook aan hem stellen.
Danny beheert ook de webshop en hij weet (bijna altijd) antwoord op al uw vragen hierover.
T. (Thomas) Weststrate
T. (Thomas) Weststrate magazijnchef en webshop
Thomas is een onmisbare schakel in de ketting van Lukasse. Hij is als magazijnchef verantwoordelijk voor wat er het magazijn in en uitgaat. Iedere dag zorgt hij ervoor dat de karren gereed staan voor de mannen zodat ze direct aan de slag kunnen op het project waar ze bezig zijn. Bestellingen van de webshop maakt Thomas in een rap tempo netjes en accuraat klaar zodat ook de webshopklant tevreden kan zijn.
Verder zorgt hij ervoor dat het magazijn er spic en span uitziet, zodat er op een fijne manier in gewerkt kan worden. Een opgeruimd magazijn betekent een opgeruimde bedrijfsvoering!
L.P. (Lieke) de Feijter - Moerdijk
L.P. (Lieke) de Feijter - Moerdijk receptioniste
Receptioniste Lieke is een van onze meest onmisbare medewerkers: het gezicht van ons bedrijf. Vriendelijk en doelgericht staat zij iedereen te woord persoonlijk aan onze balie in Goes. Als bezoeker wordt u steevast door haar getrakteerd op een kopje koffie. Lieke is een echte doener en steekt altijd en overal haar handen enthousiast uit de mouwen. Komt u gerust eens langs om kennis met ons te maken!

Wij zijn trots op al onze dakdekkers. De belangrijkste mensen binnen ons bedrijf!

Personeel van Lukasse Dakbedekkingen aan het woord

20 jaar geleden kwam ik bij Lukasse werken, en wat mij gelijk opviel was de sfeer en de collegialiteit, dat had ik nog nooit zo meegemaakt.
Ook de tijd die ik kreeg om er een goed maar ook een mooi dak te maken. Er is ook geen afstand tussen jou en je werkgever, je loopt zo zijn kantoor in en kan alles bespreken en er word met elke situatie rekening gehouden.
Wij als Lukasse onderscheiden ons als Dakdekkersbedrijf door zorg voor ons werk maar ook voor elkaar,en dat wij altijd klaar staan voor onze klanten, en ons werk in goed overleg doen.
Ik ben 47 jaar dakdekker en het mooie aan ons beroep is dat je veel afwisseling hebt, nooit lang op de zelfde plek werkt en veel vrijheid hebt. Ieder dak is anders
en het is altijd weer een uitdaging om er iets van je zelf in te leggen en er iets moois van te maken.
Ik werk nu voor de derde generatie Lukasse en ik wens Mirjam en Daniel veel wijsheid en kracht toe om ons mooie bedrijf te leiden.

Jan Hoogstrate, dakdekker

Bij Lukasse hebben we een goed loon, de werksfeer is heel belangrijk voor mij en die is goed. Ik kan alles zeggen tegen de baas als het nodig is. Als dakdekker heb je veel vrijheid en dat vind ik ook heerlijk!

Urvin Van Hekelen, dakdekker

Wat het werken bij Lukasse zo leuk maakt? Het samenwerken met collega’s.
Stuk voor stuk vakmensen, met passie voor het dak en oog voor detail. Zo wordt op ieder project een kwalitatief hoogwaardig dak gerealiseerd.

Marco Braam, uitvoerder

Ontdek onze laatste projecten

Onze mooiste projecten delen we graag met u.