Lukasse Dakbedekkingen is een echt (Zeeuws) familiebedrijf. U merkt dat aan de betrokkenheid van onze werknemers, aan ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Het zijn niet zomaar familietrekjes, maar bedrijfsbrede kwaliteiten.

Sinds de oprichting in 1996 zijn ze kenmerkend voor onze aanpak. Al even lang zijn we bezig met innovatie en professionalisering. Wat u nodig hebt, is een kwalitatief goede dakbedekking, gevelbekleding of valbeveiliging. Wat u erbij krijgt, is de service van gemotiveerde medewerkers.

Bram Lukasse
Bram LukasseIn Memoriam
Op 21 februari 2022 is Bram overleden en naar Zijn hemelse Vader gegaan. Wij denken met veel liefde en respect aan hem.
Als directeur was Bram de spil van zijn bedrijf Lukasse Dakbedekkingen. Al sinds de oprichting was hij bij de onderneming betrokken en werkte hij, als rasechte Zeeuw, vanuit de Zeeuwse no-nonsens-mentaliteit. Daarbij waren betrouwbaarheid, soliditeit en koersvastheid kernwoorden. En vooral ook: afspraak is afspraak. Als uitvoerder was hij degene die zich bezig hield met de planning van ‘projecten en mannen’. Als werkgever was hij betrokken met de mensen om zich heen. Als leidinggevende, adviseur en eindverantwoordelijke was hij scherp in de uitvoering tot in de kleinste details. Niet voor niets was Luctor et emergo zijn lijfspreuk.
M. (Mirjam) Lukasse - Verschuure
M. (Mirjam) Lukasse - Verschuurealgemeen directeur
Na meer dan vijftien jaar aan de rechterhand van Bram ‘geopereerd’ te hebben, heeft Mirjam de keuze gemaakt om na het overlijden van Bram zijn functie als algemeen directeur over te nemen. De combinatie van ondernemend van aard zijn en opgroeien in een ondernemersgezin maakt dat Mirjam deze keuze heeft kunnen maken. Kernwoorden voor haar functie binnen het bedrijf zijn strategie,visie en missie. Kerntaken zijn P&O, communicatie en public relations. Daarnaast beheert ze op hoofdlijnen het debiteuren en crediteurenbestand. Mirjam zorgt achter de schermen voor ‘onmisbare olie in de bedrijfsmotor’, zodat de bedrijfsvoering ‘gesmeerd’ verloopt.
J.D (Daniel) Lukasse
J.D (Daniel) Lukasseoperationeel & technisch directeur
Als kleine jongen is Daniel aan de hand van zijn vader grootgebracht op het dak. Op zaterdagochtend naar de zaak en ook samen werken bezoeken hebben hem de liefde voor het dak en het vak bijgebracht. Na een aantal jaren CIOS is Daniel bij Lukasse Dakbedekkingen gaan werken en heeft hij de opleiding tot dakdekker en voorman -dakdekker gevolg bij Tectum. Na het overlijden van zijn vader Bram is Daniel in versneld tempo ‘naar binnen gehaald’. Hij heeft vooral de dagelijkse leiding van het bedrijf als het gaat om aanvragen en offertes te beoordelen, projecten inplannen en begeleiden van de uitvoering buiten. In korte tijd is Daniel een belangrijke pijler in het bedrijf geworden. Kennis met hem maken? Neem dan contact met op!
J.C. (John) Gelens
J.C. (John) Gelens
Op 1 juli 2022 hebben we afscheid genomen van John Gelens. John heeft gekozen voor een mooie carrièreswitch en gaat aan de slag als Coördinator Vastgoedbeheer Infra & Logistiek bij Zorgcentrum Ter Weel. We gaan John missen en danken hem voor zijn enorme inzet voor Lukasse Dakbedekking. Anderzijds gunnen we John deze kans van harte en wensen hem veel succes!
Heeft u vragen over een dakopname of calculatie van uw dak? Neem dan contact op met Marco Moerland of Daniel Lukasse.
M.C. (Marco) Moerland
M.C. (Marco) Moerlanduitvoering , planning & service
Marco Moerland kwam op 16-jarige leeftijd ons bedrijf binnen als stagiaire. Daarna was hij ieder jaar als vaste vakantiekracht op het dak te vinden. Marco heeft een opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde gevolgd aan Avans Hogeschool te Tilburg. Marco is voor gemeenten, gebouweigenaren, vereniging van eigenaren, projectontwikkelaars en bedrijven het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen over de staat van het dak. Hij calculeert, controleert en contracteert met kennis van zaken en zorgt met zijn jarenlange ervaring voor tevreden klanten. Tegenwoordig is door toenemende (ARBO) wet- en regelgeving omtrent Veilig werken op Hoogte, de borging van derden die uw dak betreden een vraagstuk op zich. Uw dak nog niet veilig of vragen hierover? Neem contact op met Marco. Hij informeert u graag over de mogelijkheden.
M.C. (Marco) Braam
M.C. (Marco) Braamuitvoering , planning & service
Marco heeft sinds zijn aantreden als stagiaire op de administratie met alle facetten van ons bedrijf Lukasse Dakbedekkingen Goes kennis gemaakt en daaraan zijn bijdrage geleverd. Marco is een echte aanpakker Samen met Daniel regelt hij de planning en uitvoering waarbij hij voornamelijk het technische gedeelte van de uitvoering voor zijn rekening neemt. Marco is het eerste aanspreekpunt voor ‘de mannen op de werkvloer’ en hij is verantwoordelijk voor de op tijd bestelde materialen en het benodigde materieel wat aanwezig moet zijn voor een goede uitvoering van de projecten. Heeft u vragen over de planning en de technische uitvoering van een project dan kunt u bij Marco terecht.
Ook het magazijn wordt direct door Marco aangestuurd. Op vragen over materialen, (magazijn) voorraad en levertijden weet hij (bijna) altijd antwoord!
J.W. (Jelmer) Visser
J.W. (Jelmer) Visserservicemonteur
Jelmer heeft aangegeven liever ‘naar buiten’ te gaan als servicemonteur en . dakopnamen te dan een kantoorfunctie te hebben bij Lukasse Dakbedekkingen.
Voor dakbehoud en service is Danny Hoekman nu uw eerste aanspreekpunt geworden.
A.L. (Danny) Hoekman
A.L. (Danny) Hoekmanadministratie, webshop, dakbehoud & service
Geen goede bedrijfsvoering zonder goed financieel beleid. Dat is bij Lukasse Dakbedekkingen niet anders. Gelukkig hebben wij Danny, de financiële man van ons bedrijf. Deskundig en accuraat beheert hij de financiële administratie van ons bedrijf. Hij zorgt voor facturering en betalingen, correct en altijd op tijd. Want ook hier gaan wij uit van het standpunt: afspraak is afspraak. Dat is wel zo prettig, voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers en leveranciers. Ook heeft Danny een nieuwe uitdaging opgepakt: hij is het eerste aanspreekpunt in geval van lekkage en ook voor al uw vragen over dakbehoud en service is Danny uw eerste contactpersoon. Hij staat hij garant voor uitstekende algemene service van Lukasse Dakbedekkingen, zodat dakproblemen als lekkage voorkomen worden. Heeft u vragen over uw onderhoudscontract dan kunt u die ook aan hem stellen.
Danny beheert ook de webshop en hij weet (bijna altijd) antwoord op al uw vragen hierover.
T. (Thomas) Weststrate
T. (Thomas) Weststrate magazijnchef en webshop
Thomas is een onmisbare schakel in de ketting van Lukasse. Hij is als magazijnchef verantwoordelijk voor wat er het magazijn in en uitgaat. Iedere dag zorgt hij ervoor dat de karren gereed staan voor de mannen zodat ze direct aan de slag kunnen op het project waar ze bezig zijn. Bestellingen van de webshop maakt Thomas in een rap tempo netjes en accuraat klaar zodat ook de webshopklant tevreden kan zijn.
Verder zorgt hij ervoor dat het magazijn er spic en span uitziet, zodat er op een fijne manier in gewerkt kan worden. Een opgeruimd magazijn betekent een opgeruimde bedrijfsvoering!
L.P. (Lieke) de Feijter - Moerdijk
L.P. (Lieke) de Feijter - Moerdijk receptioniste
Receptioniste Lieke is een van onze meest onmisbare medewerkers: het gezicht van ons bedrijf. Vriendelijk en doelgericht staat zij iedereen te woord persoonlijk aan onze balie in Goes. Als bezoeker wordt u steevast door haar getrakteerd op een kopje koffie. Lieke is een echte doener en steekt altijd en overal haar handen enthousiast uit de mouwen. Komt u gerust eens langs om kennis met ons te maken!

Wij zijn trots op al onze dakdekkers. De belangrijkste mensen van ons bedrijf!

Ontdek onze laatste projecten

Onze mooiste projecten delen we graag met u.

BEKIJK ALLE PROJECTEN