Onze expertises – Dakonderhoud

Kleine oorzaken, grote gevolgen

Een waterdicht dak, zonder lekkages. Voor de mensen die dagelijks in uw panden verblijven, is het heel vanzelfsprekend. Als eigenaar of beheerder van gebouwen weet u wel beter. Een dak mag dan meestal aan het zicht onttrokken zijn, het heeft jaarlijks aandacht nodig. Vervuiling, scheuren, plooien, krimp, loszittende stroken, verstopte afvoeren en het ontbreken van noodoverlopen: er zijn tal van risicofactoren. Kleine oorzaken die grote gevolgen kunnen hebben. Om er zeker van te zijn dat u en anderen zorgeloos onder dak zijn, is een jaarlijkse onderhouds- en inspectiebeurt een voorwaarde.

QuickScan, direct inzicht in verbeterpunten

Bent u benieuwd hoe het ervoor staat met uw dak(en)? Wilt u inzicht hebben in de technische staat, eventuele mankementen, het niveau van de valbeveiliging en andere belangrijke factoren. Lukasse Dakbedekkingen voert graag een Quick Scan voor u uit. Een ideale oplossing. We inspecteren uw dakoppervlakken en presenteren een heldere, beknopte evaluatie. Op basis daarvan kunt u verder actie ondernemen. Uw investering blijft beperkt tot enkele uren arbeid per dakoppervlak.

Onze jaarlijkse inspectie

U sluit een onderhoudscontract met met Lukasse Dakbedekkingen. Voor een vast jaarlijks bedrag komen we één keer per jaar langs en voeren we onderstaande werkzaamheden uit:

  • Schoonmaken van het dakoppervlak en dakafvoeren c.q. dakgoten

  • Controleren van het dakoppervlak op alle denkbare beschadigingen

  • Onderzoeken van alle belangrijke onderdelen, zoals randaansluitingen, expansievoegen, afvoeren, etc.

  • Voorzien doorvoeren, ontluchtingen en afvoeren waar nodig van een elastische kit

  • Plegen onderhoud en uitvoering van kleine reparaties

Zo voorkomt u achterstallig onderhoud en kunt uw dakonderhoud met een gerust hart aan ons overlaten.

Download hier onze folder dakonderhoud

Zicht op onderhoud

Na elke jaarlijkse inspectiebeurt ontvangt u een rapport dat u inzicht geeft in de staat van onderhoud van het dak. Al onze bevindingen presenteren we in een overzichtelijk rapport. Aan de hand van dit rapport kunt u onderhoud of vervanging (van delen) van daken tijdig plannen.

U wordt niet onaangenaam verrast door bijvoorbeeld lekkage en de bijbehorende waterschade. Het preventieve onderhoud tijdens of naar aanleiding van de inspectie, komt bovendien de levensduur van uw daken ten goede.

Úw dak, ónze zorg

De inspecties en het bijbehorende klein onderhoud worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Zij zijn opgeleid voor het beoordelen en normeren van daken. Beschikt u over meerdere panden op verschillende plaatsen in het land, dan krijgt u een eenduidig beeld van de daken. Als onderhoud of vervanging uw aandacht vraagt, hoort u dat tijdig van ons.

Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en neem contact op met Lukasse Dakbedekkingen! Bel ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak:

telefoon: (0113) 27 01 01