Zo werken wij graag met u samen

Overheidsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen, scholengemeenschappen, vastgoedorganisaties, beleggers, corporaties en aannemers in Zuidwest Nederland, Vlaanderen en België werken graag samen met Lukasse Dakbedekkingen. En dat is niet voor niets. Vakmanschap, betrouwbaar, flexibel en afspraak is afspraak zijn voor ons kernwoorden. Een dakrenovatie is meer dan het zorgvuldig aanbrengen van duurzame dakbedekking. Het is de keuze voor een juiste aanpak van uw dak en dat vraagt vakkennis en jarenlange ervaring.

Lukasse Dakbedekkingen verricht dakonderhoud en -renovatie voor veel verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om een enkel object, een eenmalige renovatie of een volledig prestatiegericht onderhoud en beheer van al uw panden. Lukasse Dakbedekking neemt alle zorg voor uw dak uit handen op een manier die het beste bij uw organisatie past.

Betrouwbaar en flexibel
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hanteren we bij Lukasse Dakbedekking twee principes. Vakmanschap begint met afspraken nakomen. En: flexibiliteit gaat boven alles. We houden ons aan de afspraken over onder meer de planning. Hebt u onverwachte wensen? Een veranderde planning? Meerwerk? Flexibel als we zijn, spelen we daar soepel op in. We weten namelijk dat u ons graag ziet komen, maar dat u ons nog liever ziet gaan. Als wij ons werk gedaan hebben, kunt u verder.

Ook voor particulieren?
Vanwege de toegenomen wet- en regelgeving rondom Veilig Werken op Hoogte zijn wij helaas steeds minder werkzaam op de particuliere markt. Door de aangescherpte regelgeving mogen onze dakdekkers uitsluitend aangelijnd werken op daken waar valbeveiliging aanwezig is. Indien dat niet aanwezig is, maken we gebruik van tijdelijke middelen, zoals een hoogwerker of een steiger. Echter inzet van dit materieel heeft een prijskaartje en is zeker voor de particuliere markt minder aantrekkelijk. Vandaar onze min of meer gedwongen keuze om ons te focussen op de zakelijke markt.