Een betrokken familiebedrijf

Jarenlang werkten de Zeeuwse broers Jan Dirk en Wim Lukasse in de dakbedekking, toen ze in 1996 besloten hun eigen bedrijf op te richten. Een onderneming waarin ze klanten optimaal zouden kunnen bedienen, met als twee medewerkers Bram en Frank, zoons van Jan Dirk, beiden ook werkzaam in dakbedekkingen. Het nieuwe bedrijf Lukasse Dakbedekkingen was een feit, een lokale, Zeeuwse onderneming die al snel uitgroeide tot een van de grootste dakbedekkingsbedrijven in Zuidwest Nederland.

Klantgericht
De snelle groei is mede te danken aan het feit dat we een familiebedrijf zijn. IJver, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. We voelen ons allemaal nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Klantgericht werken zit ons in het bloed.

Inmiddels staat de tweede en derder generatie aan het roer, Bram Lukasse nam het stokje over van zijn vader en na het overlijden van Bram in februari 2022 hebben zijn vrouw Mirjam en zoon Daniel de algehele leiding over het bedrijf. Diverse familieleden zijn ook werkzaam binnen het bedrijf. De medewerkers van Lukasse Dakbedekkingen voelen zich prettig bij de recht-door-zee-mentaliteit van ons bedrijf. Inmiddels zijn er 35 vaste medewerkers, vaak al jarenlang in dienst.