Maandag 13/03/2023 werd er door dhr. S. (Stefan) Adriaanse een aanvraag gedaan om een offerte te maken voor de Theo Thijssen Gymzaal te Vlissingen.
We waren daar destijds al een paar keer geweest om lekkages te verhelpen en nu werd dus gevraagd om een aanbieding te doen voor een complete dakrenovatie.
Ca. één week later zijn we ter plekke geweest om het dak te inspecteren en de bestaande afmetingen op te nemen; de offerte werd 2 weken hierna verzonden naar de gemeente.

Het werk was in eerste instantie verschoven naar volgend jaar, echter na een hevige hoosbui op 21/06 namen de lekkages en de omvang hiervan dusdanig toe dat er snel een oplossing moest komen. We hebben de dag van de melding direct een dakdekker langs gestuurd voor een aantal noodreparaties, om zo de schade zoveel mogelijk te beperken.

Op kantoor hebben we meteen gekeken wat we konden doorschuiven om zo snel mogelijk een uitvoeringsdatum in te plannen. Ondanks de drukte voorafgaand aan de bouwvak is dit gelukt en konden we direct aan de slag om het dak weer waterdicht te maken.