Onze expertises | Zonnepanelen

Een duurzame investering!

Met het oog op stijgende energiekosten en de toenemende belasting van het milieu wordt stroomopwekking door middel van zonnepanelen steeds belangrijker. Zonnepanelen leveren immers op een efficiënte en uiterst schone manier energie. En met het duurzaam investeren in zonne-energie valt ook veel financieel voordeel te behalen.

Om zonnepanelen optimaal te laten functioneren, kunnen wij ‘extreem’ witte dakbedekking aanbrengen waardoor het rendement van de zonnepanelen toeneemt. Doordat de oppervlaktetemperatuur van de dakbedekking laag blijft, oververhitten de zonnepanelen ook minder snel. Zonnepanelen met een lagere arbeidstemperatuur wekken meer energie op.

In combinatie met onze partners kunnen wij een complete dakrenovatie aanbieden inclusief het leveren en aanbrengen van zonnepanelen. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact op met een van onze mensen.

Dat wij bij uw zonnepanelenproject een uitstekende service bieden spreekt vanzelf: wij zijn ook uw partner zonne-energie. Vakkundig en betrouwbaar.

Kijk voor voorbeelden van dit specialisme onder Onze projecten.