Meer dan een dakdekkersbedrijf

Specialist
Lukasse Dakbedekkingen is bovenal een specialist op alle gebied van daken. Vakmanschap en ruime ervaring, zorgen voor inhoudelijk specialisme. Het is echter meer dan een dakdekkersbedrijf. Lukasse Dakbedekkingen is ook partner, regisseur, adviseur en organisator voor haar opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: uw dak is onze zorg èn wij zijn uw partner voor bouwen en beheren.

Visie
Lukasse Dakbedekkingen werkt vanuit een eenvoudige visie en filosofie. Wij zijn trots op al onze medewerkers omdat zij Lukasse Dakbedekkingen maken tot een ware specialist. Al onze medewerkers zijn vakmensen in de discipline waarbinnen zij bij ons dakdekkersbedrijf fungeren. Oprecht advies, betrouwbare planning, gedegen uitvoering, veilig onderhoud en uitstekende nazorg. Wat ons betreft een wijze van werken die vanzelfsprekend is.

Filosofie
De bedrijfsfilosofie van Lukasse Dakbedekkingen is een kwestie van mentaliteit. Duidelijke communicatie, no-nonse uitstraling en betrouwbare partner zijn. Dat is waar het bij ons om draait. We werken veel samen met en voor VVE’s , scholengemeenschappen, vastgoedeigenaren, overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en particuliere onroerend goed beheerders.

Helaas is vanwege aangescherpte Wet- en Regelgeving rondom Veilig Werken op Daken de particuliere markt voor ons steeds lastiger te bedienen. Wij focussen ons daarom vooral op de zakelijke markt.

Een betrokken familiebedrijf

Jarenlang werkten de Zeeuwse broers Jan Dirk en Wim Lukasse in de dakbedekking, toen ze in 1996 besloten hun eigen bedrijf op te richten. Een onderneming waarin ze klanten optimaal zouden kunnen bedienen, met als twee medewerkers Bram en Frank, zoons van Jan Dirk, beiden ook werkzaam in dakbedekkingen. Het nieuwe bedrijf Lukasse Dakbedekkingen was een feit, een lokale, Zeeuwse onderneming die al snel uitgroeide tot een van de grootste dakbedekkingsbedrijven in Zuidwest-Nederland.

Klantgericht
De snelle groei is mede te danken aan het feit dat we een familiebedrijf zijn. IJver, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. We voelen ons allemaal nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Klantgericht werken zit ons in het bloed.

Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer en hebben Bram en zijn vrouw Mirjam de algehele leiding over het bedrijf. Drie broers en een zus van Bram zijn ook werkzaam in het bedrijf. De medewerkers van Lukasse Dakbedekkingen voelen zich prettig bij de recht-door-zee-mentaliteit van ons bedrijf. Inmiddels zijn er 40 vaste medewerkers, vaak al jarenlang in dienst.

Zo werken wij graag met u samen

Overheidsinstellingen, gemeenten, zorginstellingen, scholengemeenschappen vastgoedorganisaties, beleggers, corporaties en aannemers in Zuidwest-Nederland, Vlaanderen en België werken graag samen met Lukasse Dakbedekkingen. En dat is niet voor niets. Vakmanschap, betrouwbaar, flexibel en afspraak is afspraak zijn voor ons kernwoorden. Een dakrenovatie is meer dan het zorgvuldig aanbrengen van duurzame dakbedekking. Het is de keuze voor een juiste aanpak van uw dak en dat vraagt vakkennis en jarenlange ervaring.

Lukasse Dakbedekkingen verricht dakonderhoud en -renovatie voor veel verschillende opdrachtgevers. Of het nu gaat om een enkel object, een eenmalige renovatie of een volledig prestatiegericht onderhoud en beheer van al uw panden. Lukasse Dakbedekking neemt alle zorg voor uw dak uit handen op een manier die het beste bij uw organisatie past.

Betrouwbaar en flexibel
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hanteren we bij Lukasse Dakbedekking twee principes. Vakmanschap begint met afspraken nakomen. En: flexibiliteit gaat boven alles. We houden ons aan de afspraken over onder meer de planning. Hebt u onverwachte wensen? Een veranderde planning? Meerwerk? Flexibel als we zijn, spelen we daar soepel op in. We weten namelijk dat u ons graag ziet komen, maar dat u ons nog liever ziet gaan. Als wij ons werk gedaan hebben, kunt u verder.

Ook voor particulieren?
Vanwege de toegenomen wet- en regelgeving rondom Veilig Werken op Hoogte zijn wij helaas steeds minder werkzaam op de particuliere markt. Door de aangescherpte regelgeving mogen onze dakdekkers uitsluitend aangelijnd werken op daken waar valbeveiliging aanwezig is. Indien dat niet aanwezig is, maken we gebruik van tijdelijke middelen, zoals een hoogwerker of een steiger. Echter inzet van dit materieel heeft een prijskaartje en is zeker voor de particuliere markt minder aantrekkelijk. Vandaar onze min of meer gedwongen keuze om ons te focussen op de zakelijke markt.

Van leerling tot vakman

Vakmanschap hebben we hoog in ’t vaandel bij Lukasse Dakbedekkingen. Daarom geven we aankomend dakdekkers graag de kans om kennis en ervaring op te doen. We werken daarbij nauw samen met het gespecialiseerde opleidingscentrum Tectum in Nieuwegein. Tectum biedt leerling-dakdekkers een beroepsopleiding. Tijdens deze opleidingen kunnen de aanstormende talenten onder begeleiding van onze ervaren vakmensen aan het werk. Zo doen wij waarwwwolle ervaring op!
Heb je interesse in het vak van dakdekker? Lijkt het je mooi om bij ons te werken of ervaring op te doen? Neem dan contact op en bespreek de opleidingsmogelijkheden.

Ervaring opdoen als stagiair?
Wil je graag ervaring opdoen óf het dakdekkersvak verkennen? Wil je zelf wel eens het dak op óf stagelopen in het magazijn of op kantoor? Welkom bij Lukasse Dakbedekkingen. We hebben regelmatig plaats voor stagiairs. Je bent bij ons zeker van gevarieerd werk en betrokken begeleiders. Je moet wel tenminste 16 jaar zijn om het dak op te mogen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vacatures
Heb je al jarenlange ervaring in dakdekkersland en ben je zoek naar iets anders? Naar een nieuwe uitdaging als dakdekker of medewerker Lukasse Dakbedekkingen? Klik dan hier. Wellicht kunnen wij jou een goede toekomst bieden met een boeiende baan binnen ons bedrijf in Goes. Bel ons voor meer informatie over eventuele vacatures op (0113) 27 01 01.

Vakantiewerk
Regelmatig hebben wij plaats voor vakantiekrachten. Heb je examen gedaan en ben je 16 jaar of ouder? En zoek je een leuke job voor een vakantieperiode om lekker bij te verdienen? Email (niet bellen) dan naar mirjam.lukasse@lukasse.nl.

Vacature
Wij zijn altijd op zoek naar (gediplomeerde) dakdekkers of servicemonteurs! Interesse? Mail dan naar mirjam.lukasse@lukasse.nl.

Hoofdsponsor Westerkerk

Lukasse Dakbedekking is hoofdsponsor van de prachtige Rijksmonumentale Westerkerk te Goes. Op christelijke feestdagen organiseren we bijeenkomsten voor Goesenaren om deze met elkaar te vieren. Iedereen is dan welkom! Kijk op www.westerkerkgoes.nl voor meer informatie.

Ook sponsort Lukasse Dakbedekking de VV Wolphaartsdijk, waar (bijna) de gehele familie lid van is en meespeelt.

dasf adfdaf df

fddafdfaadfadf  adffdafad f

dsav fjhfnbfqef qfead f