zwart wit 2

Over Lukasse | Samenwerking

Zo werken wij graag met u samen

Aannemers, vastgoedorganisaties en uiteenlopende gebouweigenaren in Zuidwest-Nederland werken graag samen met Lukasse Dakbedekking. En dat is niet voor niets. Dakdekken is niet alleen het zorgvuldig aanbrengen van duurzame dakbedekking. Dakdekken is een kwestie van samenwerken als partners. Dat is precies waar we goed in zijn. We realiseren ons dat we onderdeel uitmaken van de complexe planning rond een nieuwbouw- of renovatieproject. Een planning die soms gaandeweg het project verandert. Een planning die soms minder ruimte biedt aan onze dakdekkers dan u voorzien had.

Betrouwbaar en flexibel
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hanteren we bij Lukasse Dakbedekking twee principes. Vakmanschap begint met afspraken nakomen. En: flexibiliteit gaat boven alles. We houden ons aan de afspraken over onder meer de planning. Hebt u onverwachte wensen? Een veranderde planning? Meerwerk? Flexibel als we zijn, spelen we daar soepel op in. We weten namelijk dat u ons graag ziet komen, maar dat u ons nog liever ziet gaan. Als wij ons werk gedaan hebben, kunt u verder.

Ook voor particulieren
Niet alleen zakelijke opdrachtgevers, maar ook particulieren zijn we graag van dienst. Doe uw voordeel met ons specialisme bij kleinschalige bouw- en/of onderhoudsprojecten. Of het nu gaat om het dakdekken van uw nieuwe garage of om onderhoud van uw dakkapel, wij garanderen een hoge kwaliteit. Bel ons vrijblijvend als u wilt kennismaken of advies nodig hebt!

 flc3950
 flc5376
 flc5468
 flc5473
 flc5476
 flc5487
 flc5489
 flc5530

Partner voor bouwers en beheerders